Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дайджест актуальних заходів серпня
2022-08-10

Керівники органів місцевого самоврядування продовжують обговорювати  нагальні питання в життєдіяльності громад та обороноздатності України на різних рівнях. У серпні міський голова Сергій Соломаха взяв участь у кількох нарадах. Зокрема, у Полтаві, під час зустрічі з віцепрем’єром – міністром із питань реінтеграції ТОТ Іриною Верещук було проговорено варіанти надання допомоги ВПО, яких евакуюють з Донецької області на Полтавщину, яку обрали одним із регіонів для розміщення переміщених осіб. Ключові теми  - це надання житла, працевлаштування, гуманітарна допомога.

У Києві за участі Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова предметно проговорили всі аспекти підготовки нашої Полтавської області до опалювального сезон, який буде досить непростим. Тож  на засіданні  розглянули всі можливі сценарії, аби українці взимку були з теплом. Один із ключових аспектів підготовки до осінньо-зимового періоду — це накопичення енергоресурсів. Йшлося також про стан готовності об’єктів інфраструктури громад до опалювального сезону, енергоефективні заходи. Було відзначено, що енергетична система України працювала і працює стабільно. Експорт електроенергії в Європу продовжується, що дає змогу, зокрема, не підвищувати тарифи для населення.

9 серпня у Решетилівці міський голова взяв участь у загальних зборах Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. Учасники зібрання зосередили увагу на загальному стані справ на Полтавщині: обговорили питання роботи територіальних громад області по наданню гуманітарної допомоги, підготовки закладів освіти до початку навчального року, формування продовольчого резерву, виконання місцевих бюджетів та забезпечення теплопостачання в осінньо-зимовий період.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]