Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будівельників громади привітали з професійним святом
2023-08-13

13 серпня - професійне свято у будівельників. Напередодні  представників цієї галузі  привітали зі святом. За дорученням міського голови його перший заступник Олександр Острянин та начальник відділу капітального будівництва Максим Богаєнко зустрілися з будівельниками та вручили їм Почесні грамоти Миргородської міської ради.

"Ваша нелегка праця належить до однієї з найпрадавніших та найпочесніших у світі. Будівельник – це професія, без якої не можна уявити наше сьогоднішнє життя. Ми радіємо новим сучасним будівлям та водночас пишаємося вишуканими спорудами минулого, з великою повагою ставимося до своєї культурної спадщини.  Сьогодні, ця праця нищиться ворогом під обстрілами, люди втрачають домівки, а міста – інфраструктуру. Чи не головне завдання, що стоїть зараз саме перед фахівцями будівельної галузі – відбудувати Україну й зробити це краще, ніж було: технологічніше, інноваційніше, міцніше. 
Від імені Миргородської міської ради та особисто від себе щиро дякую усім, хто попри реалії сьогодення продовжує будувати, відновлювати знищені ворогом об‘єкти, виготовляти будівельні матеріали та допомагати деокупованим територіям повертатись до життя!  З Днем будівельника, друзі!  Все буде Україна!   Переможемо, відбудуємо, прославимо!" - привітав будівельників Олександр Острянин.
ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]