Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Благоустрій – візитівка кожного населеного пункту
2022-04-22

Як відомо, благоустрій – це візитівка кожного населеного пункту, результат діяльності місцевої влади та громадськості, показник рівня участі територіальної громади у вирішенні проблем і перспектив розвитку сфери благоустрою і обслуговування населеного пункту. Традиційно в нашій громаді весною проходить місячник благоустрою для поліпшення санітарного стану нашої Миргородської територіальної громади, зокрема 2 го округу нашого міста. Метою проведення такого заходу є утримання території Миргорода в належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності наших громадян.

Інспектором сектору по роботі з органами самоорганізації населення Тетяною Лукаш було проведено інформування та координацію разом з головами вуличних та будинкових комітетів організаційних заходів весняного прибирання. Було закликано кожного взяти участь у місячнику благоустрою, не бути байдужими, приєднуватися до спільної справи, адже чистота кожного округу нашого міста починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці та будинку. Також просимо долучатися до прибирання міста гостей  та внутрішньо переміщених осіб. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]