Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Бібліотеки – мудрість книг і щедрість серця
2021-09-30

З нагоди Всеукраїнського дня  бібліотек та 160-річчя Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі відбулося свято "Бібліотека – мудрість книг і щедрість серця". У Міському будинку культури влаштували святковий бібліотечний диліжанс та привітали ветеранів і  працівників галузі, перегорнули літопис бібліотеки-ювілярки, згадали видатних особистостей, які  розвивали бібліотечну справу, а ще подякували меценатам, які постійно допомагають  поповнювати  матеріальну базу закладів.

Заступник Миргородського міського голови Наталія Молочко передала вітання бібліотекарам від міського голови та подякувала  працівникам за просвітницьку місію і креатив у роботі та вручила Подяки  міської ради. Голова  районної ради Наталія Гирка вручили Почесні грамоти кращим працівникам галузі та передала вітання і подарунки від народного депутата України Олега Кулініча. Начальник відділу культури Лариса Педченко також привітала колег із професійним святом та висловила особливі слова подяки працівникам сільських бібліотек, які центрують на собі культурне життя і разом з клубними працівниками об’єднують жителів у любові до української культури. 

Багато теплих слів лунало того дня зі сцени на адресу бібліотечних працівників від депутатів Миргороської міської ради, відомих працівників культури та книголюбів, адже сьогодні бібліотеки - це не просто книгозбірні, це - публічні хаби та куточки активного громадського життя: місця цікавих зустрічей, різноманітних клубів за інтересами, масових заходів для дітей та дорослих. 

 Фотоальбом

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]