Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Бібліотеки громади – осередки знань та мудрості
2021-09-30

Шановні миргородці!

 Щиро вітаємо всіх із Всеукраїнським днем бібліотек! Низький уклін бібліотекарям громади за професіоналізм, креатив та натхнення, з яким вони віддано працюють на ниві культури! Бібліотеки нашої громади - це не лише книгозбірні, а й куточки активного громадського життя: місця цікавих зустрічей, різноманітних клубів за інтересами, масових заходів для дітей та дорослих. Тут вчать користуватися комп’ютерною технікою, допомагають здобувати знання, розраджують і направляють у пошуках сенсу буття. 

Окремі слова подяки працівникам сільських бібліотек, які центрують на собі культурне життя і разом з клубними працівниками об’єднують жителів у любові до української культури. Вітаю працівників публічної бібліотеки ім.Д.Гурамішвілі за відданість традиціям і з нагоди ювілею – 160-річчя заснування! Бібліотека в нашому місті веде свій родовід з 1861 року від славного ім’я письменника-демократа Анатолія Свидницького. За свій поважний вік бібліотека змінювала адресу, працівників, але зберегла головне - дух просвітництва, який веде нашу книгозбірню крізь віки! Пишаємося нашою бібліотекою! Пишаємося бібліотеками громади – осередками знань та мудрості! Дякую кожному за невичерпну любов до книги, відданість і відкриті серця!

Символічно, що бібліотекарі святкують своє професійне у чудове релігійне свято День Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Вони дійсно дарують нам віру і надію, вчать любові і мудрості. Тож хочу побажати нашим бібліотекарям міцного здоров’я, всебічної підтримки, миру, родинного затишку, нових творчих успіхів, натхнення і невичерпної наснаги. Добра і щастя у кожну бібліотечну родину!

 

Начальник відділу культури Лариса Педченко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]