Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Активний відпочинок освітян
2017-05-10

Подорожі – це гарно проведений час, це можливість сумістити навчання, пізнання нового, випробовування себе та отримання нових незабутніх вражень. Саме це переконання об’єднало активних освітян Миргорода, які впродовж травневих свят вирішили побувати в чудових куточках нашої славної Батьківщини. За 3 дні ми побачили підготовку Софіївської площі м. Київ до визначної події – Євробачення 2017, виставку величавих писанок, послухали прекрасний спів бандуристів та згадали ще раз імена і безстрашний подвиг Небесної сотні.

Цікавість завела освітян на Тернопільщину у селище Кривче, де розташована гіпсова печера протяжністю 22 км, у якій постійна температура 12 градусів та розмаїття лабіринтів. Враження переповнювали, адже потрібно було слідкувати, щоб  не постраждали ні голова, ні ноги, бути обережними, щоб не потрапити в кігті власнику печери та не потурбувати кажанів.

А далі були подорожі замками Хотина та Кам’янця-Подільського, незабутня екскурсія на катері річкою Дністер з мальовничими берегами, романтика нещодавно відкритої паркової зони відпочинку в Кам’янці, де можна було спостерігати за лебединою вірністю Майстра та Маргарити і розділити радість очікуваного материнства з Ромео та Джульєттою.

Найбільш піднесених і ейфорійних емоцій одних та нечуваного співпереживання інших викликала переправа через каньйон на висоті 68 метрів та протяжністю 184 метри в цьому ж таки Кам’янці. 

Бажання неординарно провести час привело миргородців на фестиваль «Форт пост», де дами мали можливість відчути себе прекрасними міледі, за погляд яких мужньо билися на турнірі хоробрі лицарі.

Зануритися в атмосферу студентських років дав можливість величний Чернівецький університет, а відчути всю значущість науки та навчання допомогли моменти перебування у Блакитній, Мармуровій та Червоній залах ЧНУ.  Французький та англійський парки на території університету відкрили ніжність та тендітність весняних квітів, величну тягу до сонця і неба буків, сором’язливість сакури, екзотичний цвіт магнолій та рожевих каштанів.

Відпочивши, сповнені нових яскравих вражень, повертаємося ми до буденної робочої рутини, щоб паралельно з викладанням предмету виховувати у підростаючого покоління повагу до історії Батьківщини, толерантне ставлення до всіх національностей, що проживають на території України, показуючи власним прикладом важливість освіти упродовж всього життя.

Ідейний організатор – Невєрова Ю.В.,

Організатор дозвілля – Ярмоленко Н. Г.,

Фінансова підтримка – Миргородська міська профспілка працівників освіти і науки України.

Подяка всім членам групи за приємно проведений час!!!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]