Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Активізували роботу над ідеями та проєктами для розвитку туризму в громаді
2024-03-14

Відбулася змістовна зустріч представників відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму з членами Молодіжної ради. Молодь висунула свої пропозиції щодо покращення сфери туризму і туристичної привабливості громади. Було обговорено ідеї для майбутніх проєктів і шляхи співпраці, адже молоді активісти розуміють важливість залучення гостей до громади, тож, на думку представників відділу, мають гарне бачення і кілька реалістичних ідей.

Представники відділу розповіли про підготовчі етапи роботи для створення проєктів з розвитку туризму. Молоді активісти зрозуміли, які кроки має пройти розроблення туристичних маршрутів цікавими місцями Миргородської громади, а також поділились своїми ідеями щодо цього питання. До уваги взяли також ідею збирання та поширення інформації про місця громади, де мешканці і гості можуть зробити гарні фото. На думку фахівців, доречно було б також зробити візуальне представлення цікавих для туристів місць у вигляді коротких відеопрезентацій, розробити бренд-бук Миргородської громади. Члени Молодіжної ради запропонували провести дослідження Миргородського краю та розповісти його історію місцевій молоді у форматі цікавих лекцій.

За підсумками зустрічі, Молодіжна рада отримала корисні поради для майбутньої роботи. Представниками відділу було обґрунтовано важливість активної роботи над ідеями та проєктами для розвитку туризму. Адже після війни туристичні потоки будуть збільшуватись, і громада має бути готова приймати туристів не лише з України, але й і з-за кордону. Представники відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму завжди готові надати свою допомогу у пошуку та розробці проєктів для подачі на гранти, де Молодіжна рада могла б виграти кошти на втілення проєктів і розвиток громади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про розроблення Програми комплексного відновлення території громади

Розпочато розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]