Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Актуальні грантові можливості для бізнесу!
2023-09-05

 До уваги  представників мікро, малого та середнього підприємництва!

В умовах військової агресії рф на допомогу бізнесу, окрім держави, приходять міжнародні організації, що дає додаткову можливість долучитися суб'єктам господарювання до ініціатив щодо відновлення та посилення стійкості господарської діяльності в умовах воєнного стану.

Німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в країні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для малих та середніх підприємств, а також підтримку інновацій та експорту.

Грантові можливості для малих та середніх підприємств Миргородської громади представлені у  грантовій програмі для мікробізнесу по  4 000 євро.

Мета – відновлення діяльності мікропідприємців на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були деокуповані, а також посилити стійкість мікробізнесу в умовах війни з усіх інших регіонів України.

Відбір отримувачів грантів відбуватиметься трьома хвилями, для участі в яких мікропідприємець має подати заяву на порталі Дія Грант від EU4Business для мікробізнесу 

Підприємці Миргородської громади мають можливість прийняти участь у третій хвилі програми, яка буде доступна з  5 вересня – 18 вересня 2023 року –для мікропідприємців, які зареєстровані та провадять діяльність в усіх областях України, крім тимчасово окупованих територій.

Повний перелік критеріїв прийнятності мікропідприємств, перелік КВЕДів та деталі подачі заявки можна переглянути на сайті ініціативи Програма «Грант від EU4Business для мікробізнесу” 

Відео-інструкція Грант від EU4Business для мікробізнесу

 

З метою сприяння розвитку малого та середнього підприємництва на території Полтавської області запрошуємо на онлайн-презентацію грантів для мікро, малих та середніх підприємств, який заплановано на 05 вересня 2023року з 11:00 до 12:30.

Попередня реєстрація на сайт обов’язкова за посиланням

 

Відділ підприємництва, торгівлі та

агропромислового комплексу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]