Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Актуальні грантові можливості для бізнесу!
2023-09-05

 До уваги  представників мікро, малого та середнього підприємництва!

В умовах військової агресії рф на допомогу бізнесу, окрім держави, приходять міжнародні організації, що дає додаткову можливість долучитися суб'єктам господарювання до ініціатив щодо відновлення та посилення стійкості господарської діяльності в умовах воєнного стану.

Німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в країні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для малих та середніх підприємств, а також підтримку інновацій та експорту.

Грантові можливості для малих та середніх підприємств Миргородської громади представлені у  грантовій програмі для мікробізнесу по  4 000 євро.

Мета – відновлення діяльності мікропідприємців на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були деокуповані, а також посилити стійкість мікробізнесу в умовах війни з усіх інших регіонів України.

Відбір отримувачів грантів відбуватиметься трьома хвилями, для участі в яких мікропідприємець має подати заяву на порталі Дія Грант від EU4Business для мікробізнесу 

Підприємці Миргородської громади мають можливість прийняти участь у третій хвилі програми, яка буде доступна з  5 вересня – 18 вересня 2023 року –для мікропідприємців, які зареєстровані та провадять діяльність в усіх областях України, крім тимчасово окупованих територій.

Повний перелік критеріїв прийнятності мікропідприємств, перелік КВЕДів та деталі подачі заявки можна переглянути на сайті ініціативи Програма «Грант від EU4Business для мікробізнесу” 

Відео-інструкція Грант від EU4Business для мікробізнесу

 

З метою сприяння розвитку малого та середнього підприємництва на території Полтавської області запрошуємо на онлайн-презентацію грантів для мікро, малих та середніх підприємств, який заплановано на 05 вересня 2023року з 11:00 до 12:30.

Попередня реєстрація на сайт обов’язкова за посиланням

 

Відділ підприємництва, торгівлі та

агропромислового комплексу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]