Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти пленарного засідання
2017-02-27

27 лютого відбулося пленарне засідання 21 сесії міської ради. Загалом у порядок денний було включено 25 питань. Деякі з них депутати проголосували під час засідання. А перед початком роботи міський голова Сергій Соломаха вручив грамоту Полтавської обласної рад за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади міста Миргорода та активну громадянську позицію Леонарду Мазуркевичу, заслуженому геодезисту України, автору і  головному інженеру проекту землеустрою, розширення межі міста Миргорода. Остаточнйи варіант документу, над  яким працювали майже 6 років,  мають  затвердити парламентарії на сесії Верховної Ради у березні цього року.

Перші рішення 21 сесії міської ради стосувалися розподілу коштів з міського бюджету. 3 672 940 грн., як субвенція обласному бюджету для подальшого фінансування обласного комунального  виробничого підприємства теплового господарства “Миргородтеплоенерго” на реалізацію проекту “Модернізація теплового району “Авіамістечко” в м. Миргород Полтавської області”, в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО.

Наступні рішення ухвалили щодо  перерозподілу коштів у цільові програми по  ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою,  капітального ремонту житлового фонду, культурно-мистецького розвитку міста на 2017 рік. Одноголосно депутати проголосували  за співробітництво щодо розробки та реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки та співробітництво територіальних громад  Миргорода та селища міського типу Велика Багачка в частині спільного фінансування (утримання) інфраструктурних об'єктів. Окремими рішеннями депутати підтримали  пропозицію міського голови щодо введення до штату міської ради радника  з медичних питань та ухвалили низку рішень з земельних питань. В "різному" обговорили актуальні питання  в життєдіяльності громади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]