Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти 24 сесії
2017-04-28

28 квітня відбулося пленарне засідання 24 сесії міської ради. Серед основних питань порядку денного стало внесення змін до показників головного кошторису  внаслідок перевиконання дохідної частини бюджету. Кошти розподіли на потреби різних сфер життєдіяльності.

На реалізацію програми соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування - 12 000 грн., підтримки діяльності органів самоорганізації населення - 90 000 грн., програми реалізації містобудівної документації - виготовлення топографічного плану - 100 000 грн.

Для облаштування в ЗОШ № 3 сенсорної кімнати (кабінету психологічного розвантаження) для дітей з особливими освітніми потребами - 20 000 грн., на придбання основних засобів центру естетичного виховання - 16 000 грн., капітальний ремонт дошкільних навчальних закладів - 700 000 грн.

На придбання предметів та матеріалів для забезпечення робочих місць для новоствореного відділу  60 000 грн., міському ЦФЗН  «Спорт для всіх» - 75 000 грн., ДЮСШ на придбання комплектів для роздягальні, які будуть встановлені в приміщенні стадіону - 20 000 грн.

На реалізацію програм соціальної підтримки сімей, дітей та молоді - 10 000 грн. та оплачуваних громадських робіт для учнівської та студентської молоді в період літніх канікул - 5 000 грн.

На придбання секції крісел для концертної зали дитячої музичної школи - 49 350 грн. та на капітальний ремонт бібліотеки для дорослих ім. Д.Гурамішвілі - 700 000 грн.;

На капітальні видатки з благоустрою міста виділено 100 000 грн. та 990 000 грн. на поповнення статутного  капіталу КП ”Спецкомунтранс“.

На проведення капітального ремонту доріг та тротуарів - 664 889 грн., автобусних зупинок - 257 552 грн.

Гостра дискусія на засіданні точилася з приводу тарифу на проїзд у міському транспорті. Після афішованого у соцмережі оголошення щодо розгляду на сесії питання про відміну тарифу на перевезення, перевізники вранці влаштували тимчасовий страйк під міською радою. Фракція політичної партії "Свобода" звернулася з заявою про скасування рішення виконавчого комітету про встановлення граничного тарифу на перевезення у пасажирів на автобусних маршрутах. Депутати не підтримали дане звернення. А після тривалого обговорення цього питання було прийнято рішення створити тимчасову контрольну комісію Миргородської міської ради з вивчення питання врегулювання тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють в режимі маршрутного таксі та виконання договірних зобов'язань перевізниками.

Не менше уваги приділи депутати щодо визначення кандидатур до складу Госпітальної ради Північного госпітального округу. Після результатів голосування місто у цьому дорадчому органі представлятимуть: Ніна Коркішко, радник Миргородського міського голови з питань медичного  обслуговування населення, Сергій Михайленко, депутат міської ради, член постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту та Ніна Дрімайло, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

На засідання також було ухвалено низку рішень з інших питань, передбачених порядком денним в роботі сесії.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]