Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
44 бюджетна сесія
2023-12-21

21 грудня міський голова Сергій Соломаха провів 44 сесію. Ушанувавши хвилиною мовчання полеглих українських захисників, депутати ухвалили низку важливих рішень, розглянувши всі питання порядку денного сесії. 

Зокрема: ухвалили бюджет Миргородської міської територіальної громади на 2024 рік,  Положення про цільовий фонд міської ради в новій редакції та затвердили штат апарату міської ради та її виконавчих органів. Внесли зміни до Програми протидії та профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку в громаді. Затвердили низку цільових програм на 2024-2026 роки, зокрема: Програму підготовки молоді до військової служби і підтримки заходів мобілізації та територіальної оборони; Програму розвитку цивільного захисту громади; Програму зміцнення іміджу, розвитку співробітництва та вшанування жителів громади; Комплексну програму розвитку житлово–комунального господарства; Програму відшкодування різниці в тарифах на послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води Комунальному підприємству "Тепловодсервіс" для потреб населення; Програму будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури і ремонтів об’єктів дорожньо-мостового господарства; Програму розвитку культури і мистецтва; Перспективний план розвитку шкільної мережі та освітньої системи; Програму розвитку освіти та Програму з реалізації молодіжної політики; Програму розвитку фізичної культури і спорту Миргородської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Програму підтримки та розвитку Міської телестудії "Миргород"; Програму цифрового розвитку; Програму розвитку малого підприємництва та сільськогосподарського виробництва; Комплексну програму соціального захисту населення; Комплексну програму реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників/Захисниць України та членів їх сімей і Комплексну програму розвитку охорони здоров'я. Також депутати підтримали проєкти договорів про співробітництво територіальних громад у різних сферах та Програму регулювання земельних відносин Миргородської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Усі підготовлені та опрацьовані на профільних комісіях рішення, депутати підтримали одноголосно.

На завершення сесії міський голова Сергій Соломаха подякував депутатам за плідну та конструктивну роботу у 2023 році та привітав їх з прийдешніми святами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]