Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пенсійний фонд інформує!
2023-08-10

На виконання урядової постанови від 21 липня 2023 р. №754 «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань» Пенсійний фонд України запровадив механізм формування та подання інформації щодо осіб, які мають право на отримання разової грошової виплати до Дня Незалежності України і не перебувають на обліку як пенсіонери. Йдеться, зокрема, про регіональні формування Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки, Міністерства юстиції, Державної судової адміністрації тощо.

Відтепер представники силових міністерств і відомств можуть подати заявку на грошову допомогу за встановленою формою не лише до сервісних центрів Пенсійного фонду України, а й через вебпортал електронних послуг Фонду (https://portal.pfu.gov.ua), адже програмне забезпечення для цього вже встановлено і протестовано.

Заявки на грошову допомогу будуть формуватися в Електронному кабінеті страхувальника, у пункті меню «Заяви на отримання разової грошової виплати до Дня Незалежності України».

У разі зміни кількості осіб, зазначених у заявці на отримання допомоги, до 1 жовтня поточного року представники силових структур зможуть подавати інформацію повторно.

Головне управління Пенсійного фонду

України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]