Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Легалізація зайнятості населення - на контролі
2020-10-01

Питання легалізації тіньової зайнятості населення міста знаходиться на постійному контролі у виконавчому комітеті Миргородської міської ради. Впродовж 2020 року робочою групою по легалізації заробітної плати та зайнятості населення міста проведено 9 рейдів, спостережено 59 суб’єктів господарської діяльності, виявлено 10 найманих працівників, які працювали без оформлення трудових відносин.

До управління Держпраці у Полтавській області направлено матеріали по 7 суб’єктах господарської діяльності для вжиття заходів у межах наданих повноважень. Впродовж поточного року проведено 6 засідань робочої групи по легалізації заробітної плати та зайнятості міста, заслухано надані інформації 33 юридичних осіб та 16 фізичних осіб - суб’єктів господарської діяльності, прийняті відповідні рішення.

Органи місцевого самоврядування спільно з Управлінням Держпраці у Полтавській області, яким делеговані повноваження здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, спільно з Миргородським управлінням ГУ ДПС у Полтавській області, управлінням Пенсійного фонду України у Полтавській області, Миргородською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості у серпні 2020 року проведена інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо запобігання використанню незадекларованої праці суб’єктами господарювання всіх форм власності у сферах оптової та роздрібної торгівлі, зокрема  й тимчасового розміщування й організації харчування, будівництва, надання послуг та інші. За результатами проведеної роботи та згідно даних Миргородського управління ГУ ДФС У Полтавській області у добровільному порядку суб’єктами господарської діяльності легалізовано 1908 робочих місця.  Звертаємось до роботодавців з проханням подбати про соціальний захист своїх працівників та забезпечити їх легальною заробітною платою у розмірі, не нижчому за мінімальний рівень.

Тетяна Овлах,

начальник відділу праці УСЗН Миргородської міської ради


 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]