Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання планового виконкому
2024-09-26

 Перед стартом опалювального сезону на засіданні виконавчого комітету, який відбувся 26 вересня, обговорили стан готовності комунальних підприємств громади до осінньо-зимового періоду 2024 – 2025 рр.  Заступник міського голови – начальник Управління комунальних ресурсів Сергій Швайка розповів про підготовку об'єктів комунального господарства та  зазначив, що цьогоріч  на підтримку комунальних підприємств було виділено 60 729,1 тис. грн. Ці кошти були використані на  модернізацію обладнання, техніки та придбання комплектуючих для ремонтних та поточних робіт. На підприємствах виконуються роботи по забезпеченню об’єктів  альтернативними джерелами живлення. Заслухавши доповнення керівників кожного підрозділу, члени виконавчого комітету взяли доповідь до відома, та доручили їм забезпечити стабільне проходження опалювального сезону 2024-2025 років. Управління комунальних ресурсів міської ради тримає на контролі подачу тепла до житлового фонду та бюджетних установ міста.

Також у ході засідання було ухвалено низку рішень у різних сферах життєдіяльності громади. Проголосовані рішення з поточних питань стосувалися роботи відділів та управлінь міської ради щодо соціального захисту;  розвитку бізнесу, торгівлі та туризму; архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю; освіти, молоді та спорту;  управління комунальних ресурсів; цивільного захисту населення.

А ще міський голова Сергій Соломаха передав Почесну грамоту Полтавської ОВА Марині Блонській за вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва області, високий професіоналізм,  активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця. Почесною відзнакою "За особистий вклад у розвиток громади" удостоєний член виконавчого комітету, голова наглядової ради ПрАТ "Миргородський агрошляхбуд" Микола Патенко. Нагороду Миколі Петровичу призначили за багаторічну плідну працю на благо Миргородської міської територіальної громади, за значний вклад у будівництво та розвиток шляхобудівельної галузі. Вітаємо земляків із заслуженими нагородами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Флешмоб для школярів

Оголошується Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади, який відбудеться у період з 16 по 27 вересня 2024 року.

     
     
Оголошення

Повідомлення про планову діяльність та оцінку її впливу на довкілля

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]