Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
30 вересня - День усиновлення
2021-09-30

          В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. 

Усиновлення — це особлива дорога батьківства, благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. На території Миргородської територіальної громади цією непростою, але благородною дорогою крокують 25 сімей, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зціляють стражденні дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні, виховують достойних громадян Української держави.

          Ми щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників з сьогоднішнім святом. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення! Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, маму і тата. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

          Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

          Якщо Ви маєте добре серце та бажання створити для дитини сімейний затишок звертайтесь за детальними консультаціями за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14а, кім. 204, тел. (05355)5-48-86 – відділ «Служба у справах дітей» Миргородської міської ради.

          Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння.

З повагою, відділ «Служба у справах дітей»

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]