Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала земельна комісія
2023-07-06

6 липня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, охорони довкілля.

Підготовлені земельним відділом проєкти рішень на звернення фізичних та юридичних осіб стосувалися припинення та поновлення договорів оренди, затвердження та погодження документацій із землеустрою, проведення земельних торгів щодо продажу земельних ділянок або прав на них, надання дозволів (згоди) на виготовлення документацій із землеустрою, припинення прав на земельні ділянки, укладення договорів оренди землі на новий строк, надання в оренду, суборенду та постійне користування земельних ділянок та  проведення нормативної грошової оцінки земель міста Миргород.

Начальники відділів та управлінь ознайомили депутатів із проєктами рішень, які вкрай важливі для розвитку Миргородської міської територіальної громади.

Члени комісії ґрунтовно проаналізували всі проєкти рішень та визначилися із переліком для наступного їх обговорення на погоджувальній раді керівників депутатських фракцій політичних партій міської ради. Розглянули й інші важливі питання.

За результатами розгляду та обговорення питань порядку денного на засіданні постійної комісії депутатами було надано рекомендації структурним підрозділам, з метою їх виконання.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]