Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів - настільний теніс
2020-03-02

В останній день зими, 29 лютого 2020 року, в спортивній залі ЗОШ №1 пройшов черговий вид Спартакіади трудових колективів – змагання з настільного тенісу. Приємно відзначити, що цьогоріч значно покращилась участь команди, а їх кількість в цьому виді спорту зросла до десяти.

 

Всі команди було розподілено на три підгрупи і розпочалася боротьба за першість в підгрупах. На наступному етапі переможці підгруп зустрічалися в боротьбі за 1 – 3 місця, команди, які посіли другі місця, виборювали місця з 4 по 6, а команди з 3 третіх місць виборювали місця 7 по 9.

Минулорічні призери Спартакіади підтвердили свій клас і знову вибороли призові місця, випередивши з незначним відривом команди ПрАТ "Миргородкурорт" і працівників державних установ, які посіли четверту та п‘яту сходинки. За розподіл медалей як завжди точилася напружена боротьба. Команді 3 ТВУЗ вдалося підтвердити своє чемпіонське звання, а от команди ПАТ "Армапром" та команда працівників освіти цього разу обмінялися позиціями. В результаті змагань, команда арматурників посіла друге місце, а команда освітян стала третьою.

В командному заліку після трьох видів продовжує лідирувати команда ПАТ "Армапром", яка набрала 41 залікове очко, другими йдуть освітяни, які мають в своєму активі 39 очок, а на третьому місці розташувалася команда 3 ТВУЗ, які набрали 36 очок.

Наступним видом змагань буде стрільба з пневматичної зброї, яка відбудеться 7 березня 2020 року в приміщенні ТСОУ. Початок змагань о 10 годині ранку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]