Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
17 вересня - День усиновлення
2023-09-17

Згідно з Указом Президента України від 28 липня 2023 року №455/2023 "Про внесення змін до деяких указів Президента України" 17 вересня відзначається День усиновлення. Це свято здійснених мрій, другий день народження для багатьох сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Свято людей, які живуть з гаслом: Чужих дітей не буває.

Усиновлення – це благородна і непроста справа. Особливо зараз, коли нашу країну переповнює горе та біль, тепло сімей, що відкрили свої серця для дітей, які потребують допомоги, розуміння та любові, цінне, як ніколи.

Цей день став святом для 84-х дітей Миргородської міської територіальної громади. Щиро вітаємо із святом родинного затишку та дитячої надії всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників! Дякуємо всім, хто долучається до цієї непростої справи, адже найважливіше для дитини – мати родину! Прийміть найщиріші слова поваги та шани з нагоди Дня усиновлення.

Звертаємося до всіх, хто вже прийняв чи ще обмірковує рішення щодо усиновлення. Батьківство - нелегка, наполеглива праця, але разом з тим це найшляхетніша місія людини. За підтримкою та необхідною консультацією з питань сімейних форм виховання звертайтеся до відділу "Служба у справах дітей" Миргородської міської ради за тел. 5-48-86 або особисто за адресою: вул. Сорочинська, 14 А, м. Миргород, Полтавська область.

Зичимо всім сил, здоров’я, добра та благополуччя!

Відділ "Служба у справах дітей"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]