Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС
2024-02-16

На позачерговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулося 16 лютого під  головуванням міського голови Сергія Соломахи, йшлося про  надзвичайну ситуацію на каналізаційно-насосній станції №4 та обговорено відповідні заходи для її ліквідації. Керівник  підприємства КП "Тепловодсервіс"  Микола Собівчак розповів,  що  з метою недопущення виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, а саме: попередження руйнації будівлі КНС № 4 з подальшим викидом неочищених стічних вод на території Миргорода з можливим потраплянням у річку Хорол, необхідні кошти  для закупівлі  обладнання та матеріалів.

Для вирішення цієї проблеми та попередження інших аварій на каналізаційно-насосній станції, члени комісії рекомендували виконавчому комітету  виділити кошти з резервного фонду бюджету громади. За попередніми розрахунками, вартість відповідного обладнання становить близько 2,2 млн. грн. Усі необхідні ремонтні роботи працівники КП "Тепловодсервіс" виконають власними силами.

Інше питання порядку денного стосувалося підвищення ефективності проведення об'єктових навчань (тренувань) з питань цивільного захисту підприємствами, установами і організаціями які розташовані на території Миргородської міської територіальної громади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]