Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Миргородтеплоенерго" інформує
2020-04-04

КП «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО» інформує, що з метою реалізації Постанови КМУ від 24.12.2019 № 1082  «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», КП «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО» здійснило коригування нарахувань (в бік зменшення) плати за послуги з централізованого опалення та  постачання гарячої води для населення, у зв’язку  із зменшенням у березні 2020 року фактичної вартості постачання природного газу (4075,2 грн. за 1 тис. куб. м з ПДВ) порівняно з вартістю, врахованою у структурі діючих тарифів на теплову енергію і послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води (7482,61 грн. за 1 тис. куб. м з ПДВ) без зміни інших складових тарифів.

Враховуючи зміну вартості постачання природного газу на підставі механізму та вимог визначених Постановою КМУ від 24.12.2019 року № 1082, суми нарахувань споживачам-населенню за березень 2020 року зменшені:

- по  послугам з централізованого опалення на 26,8 %;

- по послугам з централізованого постачання гарячої води на 24,7 %.

         У березні 2020 року проведено перерахунки плати за послуги з  централізованого опалення 7695 абонентам на суму – 2673,2 тис. грн., при цьому нарахування зменшено у середньому на 347 грн. на одного абонента.  По послугам з постачання  гарячої води – 2060 абонентам на суму 168,8 тис. грн, нарахування зменшено у середньому на 82 грн. з розрахунку на одного абонента.

         Сума перерахунку відображена у рахунку споживача на оплату послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води за березень 2020 року окремо по кожній комунальній послузі.

         У разі наявності у споживача заборгованості за відповідні комунальні послуги, сума перерахунку буде віднесена в рахунок погашення існуючої  заборгованості споживача відповідно до черговості її виникнення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]