Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги суб’єктів підприємницької діяльності громади!
2021-09-24

Державна установа „Офіс з розвитку підприємництва та експорту" запустила міжнародну версію Єдиного експортного веб-порталу. Метою запуску міжнародної версії веб-порталу є промоція українських пріоритетних секторів, міжнародних заходів, які організовуються на території України, а також допомога у налагодженні двосторонньої співпраці між українськими компаніями та потенційними партнерами з-за кордону.

Англомовна версія веб-порталу передбачатиме аналітичну інформацію щодо фокусних для експорту секторів України, перелік та описи усіх виставок, торговельних місій, форумів, конференцій тощо, які заплановані в Україні, а також актуальні новини щодо зовнішньоекономічної діяльності та розвитку українського бізнес-середовища.

Додатково для користувачів буде доступна сорсингова платформа у вигляді каталогу українських компаній, які бажають знайти партнерів за кордоном. В свою чергу, іноземні імпортери матимуть змогу за допомогою функціоналу порталу комунікувати з наявними у каталозі українськими підприємствами, або ж замовляти індивідуальний підбір потенційних постачальників у разі відсутності компаній відповідно до наявних критеріїв.

Міжнародна версія Єдиного експортного веб-порталу створена Офісом з розвитку підприємництва та експорту на платформі „Дія.Бізнес" за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України, Міністерства економіки України Запрошуємо ознайомитися із новою версією Єдиного експортного веб- порталу (подія транслюватиметься на Фейсбук-сторінках „Дія.Бізнес, ДУ „Офіс з розвитку підприємництва та експорту" та Міністерства цифрової трансформації). Детальна інформація доступна на Експортному Веб-порталі „Дія.Бізнес" за посиланням: https://cutt.1y/ZW9USb9 та Фейсбук-сторінці ДУ „Офіс з розвитку підприємництва та eкспорту"(https://cutt.ly/ZW9T0bh).

Відділ підприємництва,

торгівлі та агропромислового комплексу міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]