Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення міського голови Сергія Соломахи до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
2021-05-09

Дорогі ветерани, захисники Української держави, жителі Миргородської громади!

 Ці травневі свята наповнені для нас особливим змістом, це важливий для громади час, який даний для того, щоб ще раз осмислити уроки історії і відрізнити миттєве від вічного. Ми вшановуємо пам’ять про кожного, хто боровся із нацизмом, вітаємо  сивочолих ветеранів з річницею Перемоги, висловлюємо слова подяки всім воїнам, які боронять цілісність нашої держави на східних кордонах.  

  Щиро дякую вам, дорогі ветерани, за те, що відстояли нашу землю тоді, 76 років тому, за те, що підняли країну із руїни, дали можливість вашим дітям та онукам вдихнути на повні груди аромат перемоги.

  На жаль, на нашу мирну землю знову прийшла війна, і рідним та близьким нам людям прийшлося взяти до рук зброю, аби захистити Батьківщину від агресора. Сьогодні на їхні плечі покладена важлива місія – вдень і вночі відстоювати кожен клаптик української землі, незважаючи на всі складнощі.

  Дорогі ветерани! Учасники бойових дій та партизанського руху, колишні в'язні концтаборів і діти війни. Прийміть сердечні вітання та подяку за ваш великий подвиг на фронті і в повоєнне життя.

  Від імені всієї громади бажаю головного - здоров'я і сил. Щоб поруч завжди були близькі, родинне тепло, щоб тішили онуки та правнуки, щоб ваше серце було за них спокійне. Вічна слава тим, хто не повернувся з тієї страшної війни! Слава тим, хто сьогодні захищає нашу країну і виборює її майбутнє!

   Пам’ятаємо! Перемагаємо!

 Із повагою

Миргородський міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]