Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зменшити енергоспоживання - підтримати енергостабільність!
2022-10-11

11 жовтня міський голова Сергій Соломаха провів оперативну нараду з керівниками комунальних служб та енергопостачальних організацій. Унаслідок атаки росії на енергетичні об'єкти України та пошкодження мереж, ускладнилася ситуація з електропостачанням. Для того, щоб стабілізувати напругу, планують  відключати певні частини енергосистем. Про це на нараді повідомив керівник Миргородської філії ПАТ “Полтаваобленерго” Олег Слинько:" Сьогодні були введені графіки аварійного відключення споживачів Миргородської об’єднаної філії. Це перелік приєднань і перелік ліній, які будуть відключатись при досягненні показників критичного рівня, тобто зниження напруги або зниження частоти".

На нараді обговорювали і альтернативні шляхи забезпечення комунальних підприємств електроенергією, оскільки водопостачання та опалення також залежать від подачі електроенергії, але наразі ситуація вимагає максимальної економії. Для цього у місті знову вимкнуть вуличне освітлення і поступово ліфти.

За інформацією комунальників,  водопостачання у місті та громаді повністю відновлено. Але якщо будуть відключення електроенергії, то можливо і відключення води на певний час,  а отже  - треба мати запаси.

Щодо початку опалювального сезону, то за словами Сергія Соломахи подавати  тепло планують не раніше 20 жовтня, в залежності від температурних показників. Залежатиме ситуація і від подачі електроенергії, яку потрібно максимально економити. На цьому наголосив міський голова.

Необхідність обмеження споживання електроенергії залишається актуальною. Максимально економити  потрібно із 17:00 до 23:00: не вмикати енергомісткі прилади. Зменшити енергоспоживання - підтримати енергостабільність!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]