Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо в Центр вакцинації від COVID-19
2021-06-04

Шановні жителі Миргородської громади!

У Миргороді, за адресою вул. Гоголя 141/1, (Міський будинок культури) облаштовано Центр  вакцинації від COVID-19. Запрошуємо на щеплення, в першу чергу тих, хто записався через додаток "Дія", а також тих, чия професія у зоні ризику.  Всіх  охочих запрошуємо в Центр вакцинації у ці вихідні,  5 та 6 червня, з 10 години ранку. Щеплення здійснюватимуть виїзні бригади вакциною "коронавак" китайського виробництва. Вакцинуватись треба буде двічі. Через 28 днів - повторна вакцинація. При собі громадянам потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Центр для проведення вакцинації від COVID-19 у Миргороді організовано на виконання рекомендацій Департаменту охорони здоров'я Полтавської ОДА. У такий спосіб медики намагаються протистояти поширенню пандемії, яка зумовлена розповсюдженням Ковід-19, та охопити вакцинацією якомога більше населення. 

Тож жителів Миргородської територіальної громади запрошують на вакцинацію до Центру, який працюватиме у Миргороді за адресою вул.Гоголя 141/1,  у Міському будинку культури, 5 та 6 червня.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]