Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзна нарада за проєктом MO.GE.DI.CO
2020-08-05

У місті триває реалізація Проєкту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)". Нині продовжується будівництво нової тепломережі у тепловому районі: проводять заміну теплових трубопроводів на території дитячого садка №10 та біля будинків по вул. Гоголя, 54 та Гурамішвілі, 5.

Представники робочої групи цього Проєкту побували на об'єкті реконструкції та обговорили робочі питання. Одним із таких є організація виховного процесу в садочку та безпечне перебування там дітей і персоналу на час виконання робіт із модернізації будівлі.

 3 серпня  було підписано договір підряду з Товариством з обмеженою відповідальністю "Лубнижитлобуд 2010" - організацією, що буде виконувати реконструкцію ДНЗ №10. Сьогоднішня зустріч на території  ДНЗ - обговорення послідовності робіт та узгодження з режимом роботи закладу.

Нагадаємо, що Проєкт Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" триватиме протягом 2018-2021 років та коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро.

За цей час буде виконано такі роботи:

- модернізація котельні по вул. Прорізній 4-А: заміщення газового котла котлами на біомасі. Заміна обладнання котельні на сучасне енергоефективне.

- заміна теплових трубопроводів на попередньо ізольовані; побудова нового сегменту теплової мережі.

- модернізація ДНЗ №10: заміна систем опалення та електропостачання; встановлення індивідуального теплового пункту; ізоляція стін та покрівельних плит; утеплення фасаду.

- вдосконалення системи онлайн-моніторингу споживання енергії у муніципальних будівлях.

- проведення інформаційної кампанії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]