Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відкритий простір. Інновації громад
2018-06-05

3-6 червня в рамках проекту GIZ "Реформа управління на Cході України II" відбувається форум "Відкритий простір. Інновації громад". Його учасниками стали   понад  200представників місцевих громад, ОТГ, ЦНАПів з усіх регіонів України та представників різних міністерств, дотичних до впровадження та реформування системи надання адміністративних послуг.

На форумі для генерування нових ідей випробувано цікавий формат - відкритого простору, що означає, що захід не має заздалегідь означеної програми, а в рамках часових слотів учасники самі мають змогу пропонувати свої теми. Так, за попередні дні вже було заявлено 26 різноманітних тем, серед яких, наприклад, «Інноваційні рішення для ЦНАП», «Кібербезпека», «Компанія GIZ та співпраця з GIZ в Україні», «Гендерно-чутливі питання простору ЦНАП/ОТГ», «Міжмуніципальне співробітництво: екологія річки, сільський туризм» та багато інших адміністративних послуг.

Як повідомила керівник Миргородського ЦНАП Оксана Коротіна, наш Центр включили до Всеукраїнської Асоціації Цнапів. Меморандум про включення, співпрацю та партнерство було підписано 4 червня.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]