Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відкритий діалог з питань запуску та функціонування ринку землі в Україні
2021-10-13

12 жовтня, під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка, відбулося третє засідання Земельного штабу "Відкритий діалог з питань запуску та функціонування ринку землі в Україні". Участь у роботі Земельного штабу взяли голова Асоціації малих міст України Павло Козирєв, виконавчий директор Асоціації малих міст України Оксана Кирилюк, представники 6 територіальних громад. Миргородську громаду представляв перший заступник міського голови  Олександр Острянин.

Під час засідання Земельного штабу розглянули основні положення Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення", питання інвентаризації земельних ділянок громади як інструменту наповнення бюджету. Також обговорили можливості надання коштів із  державного бюджету місцевим громадам  для проведення інвентаризації земель в межах територіальних громад. У ході діалогу представники громад  мали змогу поставити актуальні запитання, які потребують законодавчого врегулювання.

Перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин озвучив питання інвентаризації земельних ділянок державних підприємств та оборонного відомства, які фактично не використовують, та доцільності передачі цих земель до комунальної власності: уже тривалий час не зрушується з місця  проблема передачі до власності громади земель колишнього Миргородського державного гренажного заводу, що розташовані в межах міста. "Крім цього, не зрозумілим є питання нормативно-грошової оцінки землі різного призначення," – зазначив Олександр Іванович.

Також на засіданні присутні обговорили важливе питання цифровізації аграрного сектору в умовах відкриття ринку землі в Україні.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]