Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У школах міста з 18 грудня припиняється навчання
2018-12-17

Із 18 по 22 грудня в навчальних закладах Миргорода вводяться обмежувальні заходи, пов'язані  зі збільшенням кількості хворих на ГРВІ та грип. Станом на 17 грудня захворіло 30% учнів.

Рішення про тимчасове припинення навчального процесу та запровадження плану санітарно-протиепідемічних заходів ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 17 грудня. За інформацією, що була оприлюднена, по місту продовжується  підвищення  захворюваності на гострі респіраторні інфекці, показник захворюваності знаходиться нижче епідпорогового. За звітний період (50-й тиждень) на ГРІ захворіло 416 осіб, показник захворюваності на 100 тис.населення  становить 1087,3, епідпороговий показник 1278,7, рівень захворюваності на ГРІ в порівнянні з епідпороговим показником нижчий на - 15,0 %, порівняно з попереднім тижднем вищий на + 102,9 %. Із захворілих на ГРІ 72,1% (300 осіб) становить дитяче населення віком до 17 років, з них - 186 школярів, що становить 62 %. Госпіталізовано в інфекційне та дитяче  відділення 35 хворих на ГРІ, що складає 8,4 % від кількості всіх захворілих, з них - 23 дітей та 12 дорослих.

Було звернуто увагу на низький рівень звернень за медичною допомогою з приводу захворювань школярів, що не дає змоги вчасно вжити заходів для мінімізації наслідків грипу та ГРІ, а саме введення обмежувальних заходів в навчальних закладах згідно плану «організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання винекненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій серед населення м.Миргорода в епідсезон 2018-2019 роки» пункт 10 розділу «Період епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРІ». Затвердженого 03.10.2018 р. Протоколом №11 засідання міської комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  

Моніторинг відвідування учнів в навчальних закладах показує збільшення кількості хворих учнів та вчителів. За словами начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік, в середньому 30 % дітей не відвідують занняття.

Обговоривши ситуацію, комісія ухвалила рішення про обмеження навчального процесу в школах та запровадження Плану санітарно-протиепідемічних заходів з 18 по 22 грудня 2018 року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]