Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді стартував черговий проєкт ПРООН
2022-05-26

Черговий проєкт ПРООН, пов'язаний з розбудовою спроможності громад та відновлення миру, стартував у Миргородській громаді. За підтримки Європейського союзу у межах проєкту «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області, як центру розміщення ВПО», що реалізує МАОМС “Асоціація учасницького розвитку громад” буде налагоджено роботу гуманітарних хабів та організовано якісну роботу кол-центрів по роботі з ВПО у чотирьох громадах Полтавщини.

Майже 7 тисяч внутрішньо переміщених осіб зареєструвалися у кол-центрі Миргорода після 24 лютого. Консультаційний центр для роботи з тимчасово переміщеними громадянами було створено у перші дні війни. Тоді до його роботи було залучено спеціалістів з різних відділів та управлінь міської ради, адже цілодобово прибували громадяни, які тікали від війни, розв'язаної росією. У кол-центрі підтримували психологічно, консультували щодо отримання гуманітарної, медичної та правової допомоги, допомагали людям з розселенням. Продовжити якісну та злагоджену роботу цього центру в подальшому покликаний черговий проєкт Європейського Союзу. І для нашої громади це дуже актуально. Про це розповів перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин. Сьогодні відбулося урочисте підписання Меморандуму про співробітництво щодо реалізації проєкту «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області, як центру розміщення ВПО», що реалізується  МАОМС “Асоціація учасницького розвитку громад” в рамках проєкту «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Європейського Союзу.

Цей проєкт передбачає налагодження співпраці та об’єднання зусиль, організаційного  і ресурсного потенціалу сторін для спільної реалізації заходів за кількома напрямками. Основні з них передбачають створення і налагодження якісної роботи кол-центрів, розподіл гуманітарної допомоги, враховуючи кількість та потреби переміщених осіб, а також організацію мережі волонтерських організацій на місцях та у партнерстві з органами місцевого самоврядування.

За словами виконавчого директора Місцевої Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького Розвитку Громад» Леоніда Доноса, Миргород відібрано до цього проєкту, оскільки місто зарекомендувало себе як надійний партнер у вже спільно втілених ідеях. Реалізація чергової ініціативи розрахована на шість місяців. Загалом  такий проєкт охоплює чотири громади Полтавщини: Полтавську, Лубенську, Кременчуцьку та Миргородську. Сьогодні для роботи Миргородського кол-центру було передано засоби комунікації.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]