Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді провели «Відкриті уроки футболу»
2019-10-04

Миргород – учасник проекту «Відкриті уроки футболу» («Open Fun Football Schools»). 3 жовтня на стадіоні "Старт" зібралося більше сотні учнів міських та районних шкіл зі своїми наставниками, щоб довести, що футбол-це гра для всіх, отримати задоволення від процесу гри та налагодити взаємну командну роботу. 

Після урочистого відкриття спортивного заходу заступник міського голови Олександр Гуржій подякував дітям, тренерам, Українській федерації футболу, благодійному фонду "Розвиток футболу" за допомогу у проведенні спортивного свята та розвиток юнацького футболу.

Координатор проекту «Відкриті уроки футболу» від Федерації футболу України Євгеній Столітенко наголосив на тому, що це великий національний проект, який проводиться у всіх регіонах України та сприяє популяризації спорту та інтеграції дітей ВПО в громади, що є дуже важливим сьогодні.

Даний проект фінансується Європейським Союзом, а його основними виконавцями виступають Асоціація крос-культурних проектів (Данія), Федерація футболу України, Всеукраїнська Фундація «Захист прав дітей», StreetFootballWorld (Німеччина), в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Національною поліцією України та Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини. Гра в футбол використовується як інструмент для розробки і впровадження освітніх та інформаційних кампаній з метою врегулювання мирних питань, соціальної інтеграції та захисту дітей. Проект відкритий для всіх і націлений не на досягнення спортивного результату за будь-яку ціну, а на отримання радості від гри незалежно від рівня здібностей дитини, впровадження цінностей здорового способу життя молоді, профілактики та подолання дитячої злочинності і конфліктів, забезпечення рівного доступу до футболу дівчат, сиріт, дітей зі спеціальними потребами.

Проект залучає до спільної участі не лише майбутніх гравців, але й майбутніх волонтерів і соціально активних громадян. Проведення фестивалю "Відкриті уроки футболу" в Миргороді стало можливим завдяки підтримці Федерації футболу Полтавщини, спільній роботі відділу молоді і спорту, відділу освіти міської ради та представників патрульної поліції м. Миргород.

Всі учасники заходу отримали заохочувальні подарунки та комплекти спортивного інвентарю для майбутніх занять з футболу. В рамках фестивалю також було нагороджено миргородську команду футболістів, які здобули бронзу на Всеукраїнських фінальних змаганнях "Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola": гравцям та тренеру вручили спортивну форму.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]