Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували Фонд сприяння розвитку малих та середніх підприємств
2018-06-08

7 червня в Миргороді презентували Фонд сприяння розвитку малих та середніх підприємств, створений в рамках проекту "Партнерство для розвитку міст" (Проект ПРОМІС) та оголосили про початок конкурсу грантів в рамках Фонду. Відкрив захід міський голова Сергій Соломаха. Він акцентував на важливості розвитку підприємництва в Миргороді та фінансовій підтримці цієї галузі міжнародними організаціями.

Розвиток малого і середнього бізнесу, підтримка жіночого підприємництва, екологічно дружній бізнес та той, що спрямований на підтримку вразливих категорій населення - ці та інші питання включені до Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва у м. Миргороді, розробленої у співпраці з Проектом ПРОМІС та затвердженої депутатами міськради. Підтримка депутатами цієї програми означає відповідальність місцевого самоврядування, зазначив директор Проекту ПРОМІС Олександр Кучеренко.

Головний експерт з розвитку бізнесу Проекту Валерій Кокоть та координаторка Фонду МСП Валерія Ткаченко проінформували про підтримку Фонду та основні критерії відбору проектних заявок. Загалом на реалізацію проектів, що будуть подані неприбутковими організаціями та стануть корисними для підприємців, Фондом передбачено суму, еквівалентну 80 тисячам канадських доларів.

Проектні заявки, подані на конкурс, повинні відповідати таким цілям: створення сприятливого бізнес-клімату для малого та середнього бізнесу; підтримка розвитку інфраструктури для МСП; розвиток трисекторного партнерства для підтримки розвитку бізнесу.

Учасниками конкурсу можуть бути неприбуткові підприємства, установи та організації, неприбуткові заклади освіти, науки та культури міста-партнеру Проекту ПРОМІС.

Після виступів учасники презентації мали можливість поставити запитання та отримати більш детальну інформацію щодо конкурсних умов та критеріїв відбору проектних заявок.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]