Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді організовують 7 Різдвяний забіг
2022-01-06

Зустрічати свята активно та з користю для здоров'я закликають миргородців організатори традиційного Різдвяного забігу з символічною назвою "Спорт проти олів'є", який відбудеться 7 січня. Збір учасників  - о 9.30 біля еко-ялинки на центральній площі. У рамках заходу пройде одночасний старт різних спортивних активностей.

 "Якщо біг - це не найсильніша ваша сторона, дистанцію можна здолати на вело, пройти скандинавською ходьбою чи просто прогулятися спокійним темпом," - розповіла  начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради Тетяни Усик.

Святкувати Різдво по-спортивному у місті уперше спробували сім років тому як альтернативу святковому застіллю. Нетрадиційний захід запропонував містянам прихильник бігу Костянтин Федоренко, ініціативу підтримав відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради.  Цього року до організаторів долучиться “Гончаренко-центр”, де власне  і відбудеться фініш учасників забігу.

Маршрут для Різдвяного забігу цьогоріч теж обрали уже звичний, територію "Миргородкурорту". І як показує практика, ні мороз, ні хурделиця чи дощ не в змозі завадити заняттям спортом на свіжому повітрі. Показова спортивна акція почнеться о 9.30. Усі прихильники здорового способу життя, успішно здолавши дистанцію, грітимуться чаєм, ділитимуться враженнями та отримають призи від організаторів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]