Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді нагородили переможців обласного конкурсу екологічних ініціатив
2021-06-17

На базі Миргорода відбувся виїзний семінар для представників міських, селищних та сільських громад, на якому вручили  сертифікати та презентаційні матеріали переможцям обласного конкурсу у межах обласних програм "Громадські бюджети Полтавщини", "Екологічні громадські ініціативи" та "Шкільний бюджет". 

Учасників привітав міський голова Сергій Соломаха. Очільника громади також відзначили за активну участь миргородців  в обласних екопроєктах.  А сертифікат переможця вручили команді Миргородської ЗОШ №1 за  три проєкти, які перемогли  в обласному Шкільному громадському бюджеті. Старшокласники підготували заявки на участь, а миргородці допомогли перемогти, голосуючи за ініціативи підлітків.  Кожен з проєктів отримав близько 600 голосів. Завдяки ініціативній директорці школи Валентині Фененко та активним старшокласникам: Валентину Харитонову, Анастасії Гуцалюк та Валентині Яценко у школі буде облаштовано освітній хаб, безпечний транзитний простір та SMART простір для кабінету інформатики. Таким чином, у 2021 році кошти з обласного бюджету отримають 3 проєкти-переможців з нашого міста. 

Заступниця голови обласної ради Лілія Руроєва привітала переможців-учасників з Миргородського району та висловила своє захоплення небайдужістю учасників конкурсу, зокрема дітей.

Організатори семінару також повідомили про старт нових обласних ініціатив та закликали представників громад бути активнішими, подавати нові проєкти та використати фінансові можливості для розвитку своїх громад і залишити у спадок наступному поколінню добрі справи. За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджмету Тетяни Усик, яка координує проєктну діяльність та займається популяризацією проєктних ініціатив, громада і надалі буде активно долучатися до всіх обласних ініціатив та брати в них активну участь.

Докладніше про цьорічні обласні еко-ініціативи -  на платформі https://smartregion.pl.ua/

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]