Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тренінги для активних громадян
2015-07-03

ГО "Передвижник" проводить тренінги за програмою Британської ради в Україні "Активні громадяни". Перший тренінговий семінар відбувся 9-13 червня. 2 липня завершується третя хвиля тренінгових навчань. Вони об'єднали миргородців, які хочуть змінювати своє місто на краще. Таких небагато, але є. З допомогою активістів громадської організації "Передвижник" ініціативні молоді люди вчаться ставати не байдужими до глобальних проблем своєї громади.

Результатом тренінгових занять мають стати проекти соціальної дії, спрямовані поліпшити життя громади, часткове фінансування яких здійснюватиме Британська рада. За словами фасалітатора проекту "Активні громадяни" Анни Cаєнко, участь у тренінгу - це унікальна можливість для кожного молодого активіста стати учасником глобальної програми формування і розвитку своїх громад і змінити Україну шляхом реалізації соціальних проектів. Після успішного закінчення тренінгу "Активні громадяни" учасники отримують сертифікати Британської Ради і зможуть взяти участь у конкурсі на отримання гранту для реалізації власних проектів. Відповідний сертифікат уже мають 30 миргородців.

Першими учасниками тренінгу стали педагоги, підприємці, службовці, музейники, студенти та старшокласники. Збираючись після роботи, вони обговорюють проблеми, визначають найактуальніші та радяться, як їх вирішити. За результати попередніх тренінгів визначили і наболілі теми для містян: низька організація здорового відпочинку молоді та відсутність Центру планування сім'ї і раннього розвитку дитини.

Наступні тренінгові заняття заплановані орієнтовно на 20 липня. Участь у тренінгу безкоштовна. Тел. для довідок 063 596 99 72.

e-mail: [email protected]

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]