Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тренінг з електронного урядування
2015-07-24

Як сплатити комунальні платежі через Інтернет? Як перевірити себе у списку виборців чи переглянути реєстрацію земельної ділянки за кадастровим номером - і взагалі навчитися використовувати з користю послуги всесвітньої мережі? На всі ці запитання відповідали керівники тренінгу з електронного урядування, який спільно із Миргородською міською радою організували керівник проекту "Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування" Вадим Штефан та директор громадської організації Аналітичний центр "Бюро економічних та соціальних досліджень" Анжеліка Саідова.

Читальна зала районної бібліотеки була обрана невипадково, адже в рамках проекту "Бібліоміст" послугами мережі Інтернет тут може скористатися кожен бажаючий. А для учасників навчального тренінгу це взагалі ідеальне місце. Цього дня працівники музеїв міста, учасники літературного об'єднання "Дієслово", представники міського територіального центру обслуговування населення та громадяни з активною життєвою позицією ставили запитання щодо користування послугами мережі та отримували вичерпні відповіді з наочною демонстрацією. Так, учасники тренінгу дізналися як записатися до реєстраційної служби чи відділу ДРАЦС на сайті Міністерства юстиції України, за наявності кадастрового номера знаходили свої земельні ділянки на публічній кадастровій карті та детально вивчили умови замовлення квитків на сайті "Укрзалізниці". Програма тренінгу передбачала також детальний огляд веб-порталів різних гілок влади та ознайомлення з їх роботою, можливість звернень громадян до посадових осіб.

Учасники тренінгу подякували організаторам та наголосили на необхідності і користі таких знань для кожного громадянина.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]