Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Толока в "авіамістечку"
2019-04-22

У день загальноміського заходу з благоустрою в мікрорайоні «Промисловий» відбулася толока в парку "авіамістечка". Дружно, з молодечим завзяттям, прийшли працювати учні школи №7 на чолі з директором Володимиром Василевичем. Вони прибрали від сміття та торішнього листя центральну алею і території довкола лавок для відпочинку.

Мешканці "авіамістечка" разом з секретарем ради мікрорайону «Промисловий» Дмитром Терещенком  значно розширили територію прибирання парку, включаючи дитячий майданчик, футбольне поле, а також посадили саджанці ліщини та кленів. До толоки в парку долучилась депутат міської ради Ольга Казімірова. Після цього спільними зусиллями були висаджені саджанці дерев в районі будинків № 114, де головою будинкому є Одарюк Т.В., яка взяла активну участь у толоці.

У цей же день проводився день довкілля на прибудинкових територіях будинків № 46, № 104, де  також висаджувались дерева. Активно попрацювали співробітники амбулаторії на своїй території.

Рада мікрорайону «Промисловий» дуже вдячна КП «Спецкомунтранс» за придбання та доставку саджанців дерев. Учасники громадської ініціативи «Миргородська толока» вручили найактивнішим жителям прибирання територій фартухи « Миргород, дій – створюй місто мрій!» та призи.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]