Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято для дітей у мікрорайоні "Лісок"
2016-06-03

Святкову програму з іграми, конкурсами та солодощами організували для дітей мікрорайону "Лісок" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей в приміщенні ЦЕНТУМу. Зі святом маленьких миргородців від імені міського голови привітала секретар міської ради Наталія Гирка. Вона побажала малечі радісного та змістовного відпочинку на канікулах, радісного, веселого дитинства під мирним небом та вручила грамоти міської ради колективу та агітбригадам ЗОШ №9 ім. І.А. Зубковського за активну громадянську позицію, пропаганду здорового способу життя та творчий потенціал.

Дітей розважали вихованці музичної школи та активні учні ЗОШ № 9 ім. І. А. Зубковського (агітбригада «Крок вперед», агітбригада 1-А класу, активісти учнівського самоврядування). Юні артисти подарували дітям незабутні виступи, деякі номери носили не тільки розважальний характер, а й підіймали питання фізичного та морального виховання молоді. По закінченню розважального дійства всіх дітей пригостили солодощами та морозивом. Свято відбулося та фінансової підтримки Ради мікрорайону «Лісок» (голова ради Олексій Ставицький) та депутатів міської ради, що проживають в цьому мікрорайоні: Андрія Сіряка, Анатолія Вороновського. Організаційно свято допоміг провести відділ культури Миргородської міської ради.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]