Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Стартова зустріч в рамках проєкту EXCITE
2021-02-09

 Сьогодні в онлайн-режимі відбулася вступна зустріч команди експертів АЕМУ (Національного офісу ЄЕВ) із представниками обраних до впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки в рамках проекту EXCITE п'яти українських громад - Миргорода, Нововолинська, Сєверодонецька, Тростянця та Чорткова. Нагадаємо, що Миргородську громаду відібрано для підтримки впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки в рамках проєкту "EXCITE", що реалізується, як частина масштабної Програми ЄС "Горизонт 2020". Європейська Енергетична Відзнака (ЄЕВ) – це система управління якості та сертифікації для муніципалітетів і регіонів. Вона допомагає органам місцевої влади впроваджувати підходи міждисциплінарного планування та заходи енергетичної та кліматичної політики.

В онлайн-конференції взяли участь перший заступник міського голови Олександр Острянин та спеціалісти відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Горбань і Анна Торубара. Під час спілкування з виконавчим директором Асоціації "Енергоефективні міста України" Святославом Павлюком та координатором проєкту Віталієм Волковим було розглянуто питання впровадження системи сертифікації Європейська Енергетична Відзнака та заплановану діяльність в рамках проєкту EXCITE. Миргородці, в свою чергу, розповіли про досвід міста у сфері сталого енергетичного розвитку і клімату.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]