Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада продовжує свою ходу
2015-03-24

відзначити, що вперше в змаганнях взяли участь дев'ять волейбольних дружин, які були розподілені на дві підгрупи. Ігри проходили в двох спортивних залах – одна підгрупа проводила ігри в ПТУ – 44,  інша  - в художньо-промисловому коледжі.

Уже з перших ігор розгорнулася напружена боротьба в підгрупах за перемогу. Так особливою напругою відзначилася гра між командами працівників освіти та державних установ. Лише завдяки надзусиллям освітяни вирвали перемогу в трьох партіях. В іншій підгрупі зібралися рівні за складом команди. В напруженій боротьбі вправнішою виявилася досвідчена команда 3 ТВУЗ, другими стали представники ПАТ Армапром. Зустрічі за призові місця пройшли в спортивному залі коледжу. Спочатку за третє місце зустрілись команда працівників державних установ з командою ПАТ Армапром, напружена цікава гра завершилася перемогою державних службовців. У фінальній грі фаворитом була команда освітян, але і команда 3 ТВУЗ не збиралася здаватися на милість переможців. Ця гра викликала великий інтерес у вболівальників, які прийшли підтримати свої команди. Перша партія завершилася впевненою перемогою освітян, завдяки правильно обраній тактичній схемі гри, вони закрили блоком лідера суперників Олега Онищенка. А от в другій партії тривала рівна гра і до останнього моменту не було відомо,  хто переможе. Фортуна посміхнулася освітянам. Отже чемпіонами Спартакіади стала команда працівників освіти, другими зв'язківці і третіми команда держслужбовців.

             Необхідно відзначити чудову організацію змагань, яка вдалася завдяки підтримці керівництва ПТУ – 44 та художньо-промислового коледжу.

             Спартакіада продовжує свою ходу. Вже з 24 березня стартують змагання з баскетболу, які будуть проходити в спортивному залі міської ДЮСШ. Запрошуємо вболівальників підтримати команди.

Анатолій Побідинський,

директор ЦФЗН „Спорт для всіх”

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]