Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Соціальне підприємництво Івано-Франківська: обмін досвідом
2017-05-26

Після Львова учасники навчальної поїздки, а серед них і делегати від Миргорода: секретар міської ради Наталія Гирка, депутат міської ради Олена Булойчик, директор ЦСССДМ Володимир Кір"ян, відвідали Івано-Франківськ.

Напрацюваннями та планами ділилась з учасниками навчальної поїздки команда платформи Тепле Місто. Ця ініціатива об'єднує проактивних іванофранківців, які прагнуть втілювати значущі та корисні проекти для мешканців та самого міста.
  Першим об'єктом для вивчення став громадський ресторан Urban Spase 100. Сучасний ресторан в урбаністичні у стилі, є прикладом соціального підприємництва та об'єднання активних людей навколо ідеї розвитку Івано-Франківська. Засновниками ресторану є 100 меценатів, а 80% прибутку генеруються на розвиткові проекти. З моменту відкриття у 2014 році вже профінансовано 38 ініціатив.

Родзинкою 4-го дня стало знайомство з проектом "Промприлад, який передбачає створення інноваційної платформи нового формату на базі старого заводу. Нове підприємство – нова економіка, сучасне мистецтво, неформальна освіта та урбаністика.
  Унікальним і цікавим видався учасникам воркспейс, відкритий з 2014 року. Це і виробництво, і дизайн студія, і крамниця та у майбутньому кафе. Все під одним дахом у самому серці Івано-Франківська, де створюється цілий спектр незвичайних речей,- діляться враженнями  учасники навчальної поїздки на сторінках соціальної мережі проекту Партнерство для розвитку міст.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]