Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Швейцарія передала Миргороду гуманітарну благодійну допомогу
2022-06-21

Цього разу до Миргородської лікарні інтенсивного лікування надійшло майже 10 тон вантажу гуманітарної благодійної допомоги: рукавички, маски, одноразові халати та інші засоби індивідуального захисту для медичного персоналу, загалом 10 тон вантажу.

За словами  першого заступника міського голови Олександра Острянина, завдяки його добрим друзям, вдалося отримати першу партію гуманітарної допомоги з міста Базель, Швейцарія. Її  передав Міжнародний благодійний фонд “Екологія. Здоров’я. Розвиток”. Сьогодні у супроводі керівника цього фонду пана Олександра, Миргород отримав гуманітарну благодійну допомогу на понад 61 тисячу євро. Олександр Іванович дякує  друзям та міжнародним партнерам за співпрацю, а також  водієві за доставку вантажу в Миргород.

Виконуючий обов’язки директора Миргородської лікарні інтенсивного лікування Віктор Харченко також дякує за допомогу та  наголошує, що вона вкрай необхідна медикам для виконання їх службових обов’язків. Усю допомогу розподілять між відділеннями медичного закладу.

Загалом очікується, що Міжнародний благодійний фонд “Екологія. Здоров’я. Розвиток” продовжить співпрацю з Миргородською громадою і в подальшому.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]