Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Школа успіху 2018
2018-08-28

27-29 серпня у Миргороді працює "Школа успіху 2018". Перший день другого профорієнтаційного форуму проходив у Миргородському краєзнавчому музеї. Після знайомства перед учасниками виступила Марина Усик - автор проекту  "Миргород – місто-еко-торбинок".

Вона поділилася власним досвідом участі в міській програмі ініціатив "Місто активних громадян", завдяки якому змогла втілити свою мрію - виготовити та поширити серед жителів міста еко-торбинки. Марина переконана, що в курортному місті необхідно мінімізувати використання пластикових пакетів.

А ще учасники дискутували на різноманітні теми, виводили формулу успіху, малювали мрію, вчилися креативно мислити, слухали спікерів, які розповідали  про те, що їх надихає писати проекти, як шукати однодумців  та втілювати ідеї.

Другий профорієнтаційний форум «Школа успіху 2018» стартував. Організатор, керівник та ідейний лідер «Школи успіху 2018» Арсен Шумейко вже кілька років очолює «Молодіжний парламент Миргорода» і прагне активізувати школярів, створити більше можливостей для їхнього розвитку та самовдосконалення. Пройшовши навчання в освітньому проекті Благодійної організації Klitschko Foundation «Школа Успіху - School of Success», він вирішив організувати локальну «Школу успіху» в нашому місті. Окрім цього, Арсен є учасником Малої академії наук, амбасадором у Klitschko Foundation, членом МММГО «За нами майбутнє».

Цього року проекту «Школа успіху» допомагає міська програма "Місто активних громадян".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]