Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розумне місто Миргород
2016-04-01

Партнер міста спільний проект Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-|||" вводить інноваційний сучасний компонент "Розумні міста" або "Smartcity". Презентація нового компоненту проекту відбулася 30-31 березня в Івано-Франківську за національним круглим столом "Розумні міста: інновації в місцевому управлінні".

Як запровадити концепцію "Миргород - розумне місто" вивчали перший заступник міського голови Сергій Швайка та начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту ТетянаУсик.
  Директор ПРООН в Україні Янтомас Хімстра підкреслив важливість відкритості даних та доступності послуг на шляху децентралізації та демократизації, яким рухається Україна.
  Найкращі практики розвитку "розумних міст" представили Івано-Франківськ з новаціями "відкритий бюджет" та "підвищення економічної активності за рахунок використання електронних послуг та мобільних додатків"; Львів з новаціями "введення інтернет-системи створення рахунків на житлові послуги, надання адмінпослуг із залученням інтернет та мобільних технологій"; Луцьк з інноваціями в розвитку ЦНАП; Вознесенськ з "електронною системою персоніфікації медичних даних"; Тернопіль з "відкритий муніципалітет"; Вінниця з "прозоре місто та відкриті закупівлі, ефективне надання соціальних послуг".
  Керівництво Проекту МРГ Хендрік ван Зіл та Оксана Реміга окреслили можливості та умови партнерства для компоненти інноваційного врядування та процес відбору. Пріоритетними сферами підтримки будуть: "Прозорість та підзвітність в місцевих державних організаціях (закладах) для поліпшення їх функціональності та підзвітності" та "Надання послуг за принципами електронного врядування: муніципальні проекти за участю ІКТ та мобільних технологій, для сприяння надання державних та муніципальних послуг для всіх зацікавлених сторін". 
  За пару тижнів Миргород має визначитися з пріоритетами розвитку розумного міста та подати пропозиції на розгляд керівництва проекту МРГ. Після відбору та затвердження ідей, новації міста можуть бути підтримані проектом методологічно та фінансово. За умови співфінансування з міського бюджету 20% вартості втілення інноваційної ідеї проект МРГ може надати 20 тисяч доларів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]