Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розчистка міста від снігу – спільне завдання!
2016-01-19

За прогнозами синоптиків, у найближчі дні очікуються рясні опади у вигляді снігу, пориви вітру 15-2-м/с, хуртовини, налипання снігу, перемети на дорогах. Долати сніговій у Миргороді разом закликає міська влада. Про це йшлося на нараді за участю керівників комунальних служб під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки. Комунальники працюватимуть у посиленому режимі і надалі, адже мають виконати основне доручення міського голови  - забезпечувати жителям міста безперешкодні маршрути до роботи, навчальних закладів та об'єктів соціальної сфери.

Як повідомив начальник відділу ЖКГ Михайло Коркішко, максимально буде задіяна техніка та робітники комунальних підприємств. Першочергово розчищатимуть головні вулиці та транспортні маршрути. Втім, залишається багато проблемних ділянок на околицях і в центральній частині міста. Особливо там, де не має можливості заїхати важка техніка.

Інспекція з благоустрою Миргорода звертається до керівників різних форм власності, підприємств, установ, магазинів, кафе та офісів організувати прибирання снігу на закріплених територіях, включаючи тротуар. Звільнити тротуарні доріжки мають і власники приватних домоволодінь. Для зручності пересування пішоходів з візками, ширина доріжки має сягати метра.

Інспектори зроблять обхід всього міста і на порушників благоустрою буде накладено штрафи. Їх сума становить від 850 до 1700 грн.

 Власників приватного транспорту закликають без нагальної потреби не користуватися автомобілями та незалишати їх на узбіччі дороіг, щоб забезпечити безперебійну роботу снігоощисної техніки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]