Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Профілактичний рейд
2016-09-28

До Миргородського відділу поліції з усними скаргами на сусідів через спалювання сміття в приватному секторі міста почали звертатись городяни. Миргородська поліція, співробітники служби порятунку, спільно з інспекцією благоустрою та журналістами телестудії «Миргород» провели профілактичний рейд.

Згідно з Законом України «Про благоустрій населених пунктів» мешканці приватного сектору зобов'язані прибирати тротуари, прибудинкові території та впорядковувати зелені зони на відстані 10 метрів від своїх домоволодінь.

В той же час несвідомі власники приватних домогосподарств почали порушувати інші правила – про заборону спалювання сміття та опалого листя.

З метою недопущення вчинення правопорушень у галузі охорони навколишнього середовища миргородські дільничні спільної з рятувальниками та співробітниками інспекції благоустрою міста, в приватному секторі Миргорода провели профілактичну роботу серед власників домоволодінь.

Після відповідних роз’яснень про шкідливість для здоров’я людей продуктів спалювання власники запевнили, що спалювати сміття не будуть, навіть у власних подвір’ях.

До відома громадян:

Самовільне випалювання рослинності або її залишків без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища, як зазначає стаття 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, є серйозним порушенням і тягне за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами Миргородського відділу поліції

ГУНП в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]