Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про початок опалювального сезону в Миргороді
2019-10-08

Із 08 жовтня в закладах соціальної сфери, а з 15 жовтня в житловому фонді, розпочнеться опалювальний сезон 2019-2020 р. у м. Миргороді. Відповідне рішення підписав міський голова Сергій Соломаха.

У документі йдеться:  відповідно до підпунктів 1,5 пункту "а" ст. 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пункту 8 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. № 830 та в зв'язку зі зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря на території міста Миргорода протягом трьох діб нижче +8 0С виконавчий комітет міської ради в и р і ш и в :

  1. Дозволити з 08 жовтня 2019 року керівникам підприємств, організацій та установ розпочати опалювальний сезон 2019 - 2020 року в установленому порядку в закладах соціальної сфери.
  1. Дозволити з 15 жовтня 2019 року керівникам підприємств, організацій та установ розпочати опалювальний сезон 2019-2020 року в установленому порядку в житловому фонді міста та інших будівлях.
  1. Обласному комунальному виробничому підприємству теплового господарства “Миргородтеплоенерго” (Король О.В.), забезпечити безаварійний початок опалювального сезону.
  1. Миргородському УЕГС АТ «Полтавагаз» (Погрібняк С.С.), Миргородській філії АТ “Полтаваобленерго” (Савенко В.О.) забезпечити безперебійну подачу газу та електроенергії обласному комунальному виробничому підприємству теплового господарства “Миргородтеплоенерго” (Король О.В.) та іншим споживачам.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Швайку С.О.
ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]