Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон
2016-06-15

Відповідно до Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, його тимчасового затримання та вилучення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.05.2014 № 152, паспорт для виїзду за кордон без урахування строків доставки видається територіальним органом або підрозділом ДМС:

1) не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети на його отримання;

2) не пізніше ніж через 7 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети на його термінове отримання;

3) у строк до 10 робочих днів – у разі виїзду на постійне проживання за кордон усиновленої іноземцями дитини – громадянина України;

4) у строк до трьох місяців – у разі одночасного подання заяви про оформлення особою виїзду на постійне проживання за кордон;

5) у строк до трьох робочих днів – у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні особи, що від’їжджає, від’їздом особи, яка супроводжує тяжко хворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном, на підставі документів, що підтверджують необхідність термінового виїзду за кордон.

Строки вказані без урахування термінів доставки до територіального органу/підрозділу.

З метою оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що містить безконтактний електронний носій або без нього, громадянину необхідно звернутися до територіального органу або підрозділу міграційної служби, де встановлено робочі станції з комплектом обладнання для оформлення документів та зняття біометричних даних, не залежно від місця проживання, а саме: Управління ДМС України в Полтавській області (м. Полтава, пров. Шкільний,4), Полтавського районного сектору (вул. Олени Пчілки, 19-а, м. Полтава) та Шевченківського районного відділу у місті Полтаві (вул. Героїв Сталінграда,30), Автозаводського районного відділу у м. Кременчуці (м. Кременчук, вул. Ігоря Сердюка,31/16), Лубенського міського відділу (м. Лубни, вул. Монастирська, 4а), Миргородського міського відділу (м. Миргород, вул. Я.Усика, 34), Кобеляцького районного сектору (м. Кобеляки, вул. Шевченка,13), Лохвицького районного сектору (м. Лохвиця, вул. Гоголя,19), Комсомольського міського відділу (м. Комсомольськ, вул. Добровольського, 6), Глобинського районного сектору (м. Глобине, вул. Центральна,189), Кременчуцького районного сектору (м. Кременчук, проспект Свободи, 166).

Звертаємо увагу громадян, що відповідно до внесених змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин, кошти за державне мито при наданні адміністративних послуг сплачується до місцевих бюджетів за місцем надання послуги. Тому за реквізитами рекомендуємо звертатися до працівників міграційної служби, де ви маєте намір оформити документи, або на веб-сайт ДМС України. Адреси та контактні телефони зазначених підрозділів знаходяться на веб-сайті ДМС України: http://dmsu.gov.ua. Також в Управлінні державної міграційної служби України в Полтавській області працює телефон «Гаряча лінія»: (05322) 51-02-45, а віднедавна громадяни можуть отримати і відео-консультацію, звернувшись на Skype Управління – dms-ua.53.

 УДМС України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]