Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки роботи Єдиного центру допомоги ВПО
2016-11-08

Напередодні професійного свята працівників соціальної сфери підбили підсумки роботи Єдиного центру допомоги ВПО. Проект, що працював рік за підтримки ПРООН у партнерстві із Міністерством соціальної політики України, завершує свою діяльність, але справа, що розпочали працівники центру, має жити.

За круглим столом зібралися Надія Тимошенко, регіональний координатор ПР ООН в Полтавській області, Олена Козлюк, експерт зі стратегічного планування ПР ООН Сергій Соломаха, мер міста Миргород, Володимир Кір҆ ян, директор центру соціальних служб для сім҆ ї, дітей та молоді Миргородської міської ради, кейс-менеджери Єдиного центру допомоги ВПО разом із керівником Валентиною Донцовою, представники ГО «Миргород - Допомога», люди, що мають статус ВПО.

За час роботи ЄЦДВПО є що згадати: навчальні конференції, психологічні тренінги ,дитячі свята, власне програмне забезпечення, гуманітарна допомога. А головне – більше тисячі людей, що звернулися до центру зі своїми проблемами, потребами, горем і радощами. Гаряча телефонна лінія, що працювала протягом року, прийняла більше півтори тисячі дзвінків. До центру звертались люди, які знайшли в собі сили розпочати нове життя, вони потребували поради, допомоги і вони їх отримали. Звичайно, є вдячні, є ті, що залишились незадоволеними, з҆ явились друзі і помічники, нові знайомі, новий досвід. Співпраця місцевих та людей із числа ВПО дала результати на користь і місцевій громаді, і новим жителям міста.

Напрацювання кейс-менеджерів спрямовані на поліпшення соціальних послуг не тільки для ВПО, тому маємо надію, що центр отримає нове життя у майбутньому.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]