Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підписано меморандум про співпрацю між Миргородською міською радою і Полтавським педагогічним університетом
2022-09-27

27 вересня міський голова Сергій Соломаха зустрівся з керівництвом Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка. Привід – особливий: підписання меморандуму про співпрацю між Миргородською міською радою і педагогічним університетом.

У залі засідань Миргородської міської ради зібралися представники місцевої влади, директори навчальних закладів міста, ректорка та декани Полтавського вузу. Онлайн до заходу долучилися учні шкіл Миргородської громади. Відбувся спільний урок, на якому Миргородський міський голова Сергій Соломаха та ректорка Полтавського національного педагогічного університету Марина Гриньова підписали документ про співпрацю. Сторони домовилися спільно діяти з метою підготовки та перепідготовки вчителів, а також перспективи навчання випускників в полтавському вузі. Міський голова впевнений, що така співпраця буде корисною і для Миргородської громади, і для Полтавського національного педагогічного університету.

Крім того, меморандум дає можливість проводити спільні заходи, конференції, круглі столи, підвищувати кваліфікацію вчителів, організовувати навчання за перехресними освітніми програмами, залучати вчителів та директорів виступати роботодавцями.

Ректорка Марина Гриньова і колектив Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка презентували профіль закладу, особливості пропонованих навчальних програм, можливості професійного і особистого розвитку для здобувачів освіти різних рівнів та висловили подяку за можливість подальшої співпраці та підтримку української освіти у надскладний для України час.

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка має понад столітню історію. На його базі  працює 7 факультетів: історії та географії, філології та журналістики, фізико-математичний, природничий, психолого-педагогічний, технології та дизайну і факультет фізичного виховання.

Детальну інформацію про вуз можна знайти на сайті Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]