Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: робота профільної комісії
2019-03-26

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства. До порядку денного було включено питання, контроль за якими покладено на постійну комісію міської ради та стан виконання рекомендацій, наданих на попередніх засіданнях.

Під час засідання профільної комісії, 25 березня, було широко обговорено та проаналізовано питання, які виносяться на 44 сесію міської ради:

 

  1. Про інформацію начальника Миргородського відділу поліції ГУНП в Полтавській області щодо стану законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результатів діяльності на території міста Миргорода.
  2. Про затвердження Програми протидії та профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку в м. Миргороді на 2019 рік.
  3. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки міста Миргорода на 2019 рік. Кошти на ремонт пожежного депо
  4. Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29 січня 2019 року за №11 "Про затвердження Міської програми "Здоров'я жителів міста Миргорода" на 2019 рік".
  5. Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Миргородський міський центр первинної медико–санітарної допомоги» Миргородської міської ради Полтавської області на 2019 рік.
  6. Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на 2019 рік, затвердженої рішенням 42 сесії міської ради 7 скликання від 21 грудня 2018 року № 296.
  7. Про внесення змін у Кошторис на виконання Програми соціального захисту населення м. Миргорода на 2019 рік, затверджений рішенням 42 сесії міської ради 7 скликання від 21грудня 2018р. № 295.
  8. Про затвердження натуральних норм забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом для надання пільг і житлових субсидій у 2019 році.
  9. Про затвердження заступника міського голови.

У ході засідання також було обговорено клопотання від Миргородської райради про передачу цільової субвенції з міського бюджету на утримання стоматологічного відділення. Стало відомо, що з 1 квітня 2019 припиняється державна субвенція на стоматологічні послуги. За підрахунками, для забезпечення населення міста відповідними послугами потрібно близько 750 тис.грн. Після обговорення фінансового питання, вирішили, що кошти на утримання об'єктів спільної власності надаватимуть траншами, по 250 тис.грн. Таку пропозицію винесуть на розгляд сесію.

Також на засіданні було проаналізовано доручення, надані на попередній комісії (21 січня 2019 року).

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]